Kerhotoiminta

Lukuvuonna 2019–2020 Helsingin Rudolf Steiner-koulussa järjestetään hauskaa ja monipuolista kerhotoimintaa 1–9 -luokkalaisille koulumme oppilaille. Koulun tarjoama kerhotoiminta on oppilaille ilmaista ja pyrkimys on, että kaikki halukkaat mahtuisivat kerhoihin mukaan. Alla esiteltyjen kerhojen lisäksi myöhemmin syksyllä pyritään vielä lisäämään kerhotoimintaa. Lisäksi koulun tiloissa järjestetään ulkopuolisten tahojen kerhotoimintaa (usein maksullista). Myös näistä kerhoista tiedotetaan tämän sivun lopussa.

Kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää että menee ensimmäisellä tapaamiskerralla paikalle. Kerhojen pitäjät ovat koulun opettajia, eli heihin voi olla yhteydessä wilman kautta. Kerhotoimintaa koordinoi apulaisrehtori Vesa Aaltonen (puh 050 322 4454).

Mikä: Palloilukerho
Kenelle: 2.-6. luokkalaiset
Torstaisin klo 14.00 – 15.00. Ensimmäiset kerrat Lehtikuusentien kentällä
Kuvaus: Palloilukerhossa pelataan eri pallopelejä, vuodenajan ja olosuhteiden mukaan ulkona ja sisällä.
Ohjaaja: Ari Pelkonen

Mikä: Kädentaitokerho
Kenelle: 3. luokkalaiset ja sitä vanhemmat
Milloin ja missä:
Tiistaisin klo 13.00-14.00, C-koulun kuvisluokka.
Kuvaus:
Kädentaitokerhossa askarrellaan, taiteillaan ja tehdään käsitöitä erilaisillla materiaaleilla ja tekniikoilla. Oppilaat voivat itse ideoida kerhossa tehtäviä töitä.
Ohjaaja: Pilvi Kivi

Mikä: Kuoro
Kenelle: 2.-6. luokkalaiset
Milloin ja missä: Maanantaisin klo 13.15 – 14.00, Lehtikuusentien musiikkiluokka. Alkaa ma 2.9.2019
Kuvaus: Kerhossa harjoitellaan kuorolaulua ja esityksiä koulun eri juhliin ja tapahtumiin.
Ohjaaja: Aliina Halme

Mikä: Ruotsin kielen kerho
Kenelle: 1.-3. luokkalaiset
Milloin ja missä:
Torstaisin klo 13.00 – 14.00 C-koulun esikoulun aamupiirihuonessa. (alkaa 12.9.2019)
Kuvaus: Ruotsin kielen kerhossa laulamme, leikimme ja runottelemme ruotsiksi. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat 1-3 luokkalaiset!
Ohjaaja: Monica Lindström

Mikä: Läksykerho
Kenelle: 3.-8. luokkalaiset
Milloin ja missä:
Toistaiseksi tauolla, saattaa palata kerhotarjontaan myöhemmin syksyllä.

Lisäksi koulumme tiloissa tai lähiympäristössä toimii seuraavia ulkopuolisten tahojen järjestemiä kerhoja:

Hip hop -tanssitunnit
Musiikkikoulu Demo
Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulu
Joogaa lapsille
Lintsin sirkuskoulu, ilta- ja iltapäiväaikaan C-koululla