Steinerpäiväkoti

Steinerpäiväkodit ovat vanhempien perustamia yksityisiä päiväkoteja. Vanhemmat kantavat merkittävää vastuuta niiden taloudesta kannatusyhdistyksen kautta ja tekevät tiivistä yhteistyötä päiväkodin henkilökunnan kanssa: yhteisöä rakennetaan ja kannatellaan yhdessä. Suomessa on 40 steinerpäiväkotia.

Päiväkoti Sirius

Steinerpäiväkoti Sirius on vuonna 2003 perustettu Helsingin Ruskeasuolla toimiva yksityinen päiväkoti. Päiväkodissa on 21 lasta, joiden ikä vaihtelee kolmesta kuuteen vuoteen. Lapsista huolehtivat kolme varhaiskasvattajaa, päiväkotiapulainen ja harjoittelija. Esikouluikäisille tarjotaan esikouluopetusta.

Lomien suhteen Sirius noudattaa pääsääntöisesti Helsingin Rudolf Steiner -koulun aikataulua. Kesäkuussa ja syyslomalla järjestetään kuitenkin hoitoa tarpeen mukaan.

Päivähoitopaikkaa haetaan käymällä päiväkodilla ja täyttämällä hakulomake. Samalla vierailulla on mahdollisuus tutustua päiväkotiin ja henkilökuntaan, esittää omia kysymyksiä ja kuulla lisää päiväkodin toiminnasta. Seuraavan kauden vapaat hoitopaikat selviävät kuluvan kauden/kesän aikana. Tällöin otetaan myös yhteyttä jonossa oleviin perheisiin.

Soita ja kysy lisää tai sovi aika ja tule tutustumaan! Lisätietoa päiväkodin historiasta, toiminnasta ja kasvatusperiaatteista löytyy myös osoitteesta www.steinerpaivakotisirius.fi

Yhteystiedot

Steinerpäiväkoti Sirius
Paraistentie 3K
00280 Helsinki
puh. 050 465 3634
posti@steinerpaivakotisirius.fi 
(Ei lueta päivittäin, varmemmin tavoitat puhelimitse.)
www.steinerpaivakotisirius.fi

 

Ruotsinkielinen steinerpäiväkoti

Helsingin Rudolf Steiner -koulussa toimii myös ruotsinkielinen päiväkoti, Näckrosen. Lisätietoja Näckrosenista löytyy osoitteesta www.nackrosen.fi.