Iltapäivä on harrastusten aikaa

Helsingin Rudolf Steiner-koulussa lapsi voi harrastaa liikuntaa, taiteita ja musiikkia iltapäivisin koulupäivän jälkeen. Koulussa järjestetään hauskaa ja monipuolista kerhotoimintaa 1–9 -luokkalaisille koulumme oppilaille. Koulun tarjoama kerhotoiminta on oppilaille ilmaista ja pyrkimys on, että kaikki halukkaat mahtuisivat kerhoihin mukaan. Koulun kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhojen pitäjät ovat koulun opettajia ja heihin voi olla yhteydessä Wilman kautta. Lisäksi koulun tiloissa järjestetään ulkopuolisten tahojen maksullista kerhotoimintaa, johon ilmoittautuminen ja yhteydenotto tapahtuu alla olevien yhteystietojen kautta. 

 • Koulun palloilukerho 

  Palloilukerho on koulun kerhotoimintaa ja kaikki 2-6. luokkien oppilaat ovat sinne tervetulleita. Kerhossa pelataan eri pallopelejä ulkona ja sisällä vuodenajan ja olosuhteiden mukaan. Kerho on tiistaisin 14.00-15.00. Pelaamme aina 6 kertaa peräkkäin samaa lajia ja kerho-ohjaaja tiedottaa Wilma-viestillä, kun laji vaihtuu. Palloilukerhon ohjaajana toimiin liikunnanopettaja Ari Pelkonen.

 • Koulun kuoro 

  Kuoro on koulun kerhotoimintaa ja kaikki 2-6. luokkien oppilaat ovat sinne tervetulleita. Kuorossa laulamme monenlaisia lauluja, toisinaan myös oppilaiden toivelauluja. Esiinnymme mahdollisuuksien mukaan koulun juhlissa. Kuoro kokoontuu C-koulun musiikkiluokassa tiistaisin klo 14.15-15.00 ja ohjaajana toimii musiikinopettaja Aliina Halme.

 • Linnanmäen sirkuskoulu

  C-koulun alasalissa toimii iltapäivisin koululaisten sirkustunteja. Tunneilla pelataan, leikitään ja  tutustutaan eri sirkuslajeihin sekä harjoitellaan ryhmätyöskentelyä. Isompien oppilaiden tunneilla syvennetään lajiharjoittelua. Koulun iltapäiväkerhosta pääsee tunnille näppärästi ja saattajan kera!

  Opettajina toimivat Linnanmäen sirkuskoulun opettajat.

  Lisätietoja ja tiedustelut:

  www.linnanmaensirkuskoulu.fi

  044 2565225 tai 045 2360788

 • Helsingin taiteilijaseuran kuvataidekoulu

  Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu antaa taiteen perusopetusta 1.- 6. luokkalaisille lapsille. Opetuksessa tuetaan oppilaan persoonallisen kuvailmaisun kehitystä kannustaen samalla kokeiluun ja mielikuvituksen käyttöön.

  Kuvataidekoulu toimii C-koululla keskiviikkoisin, lisätietoja kursseista saat täältä: https://helsingintaiteilijaseura.fi/kuvataidekurssit/

 • Monipuolista soitinopetusta

  Koululla on mahdollisuus saada viulun, pianon ja kitaran soitonopetusta. Opetus tapahtuu yksityis- tai ryhmätunnilla koulupäivän jälkeen koulun tiloissa. 

   

  Viulu 

  A-koululla: 

  Matti Lindholm p. 041 5244062 lindholm.musik@gmail.com 

  Iiris Pyrhönen-Koivula p. 044 5769226 iirispk@gmail.com 

  C-koululla:

  Samuli Sandberg p. 050 4107211 alttiviulu@gmail.com  

   

  Piano ja kitara

  C-koululla:

  Eero Mieho p. 045 2652565 

   

 • Kansantanssiryhmä Välke

  6-8-vuotiaiden kansantanssiryhmä Välke kokoontuu torstaisin klo 17.15-18.00 C-koulun E-studiossa. Luvassa on vauhdikasta musiikkiliikuntaa, luovia tanssiharjoitteita, uusia tanssikavereita ja kansantanssin perusteita innostavassa ohjauksessa. 

  Ilmoittaudu mukaan kokeilemaan lähettämällä viesti osoitteeseen info@karjalannuoret.fi.