Kouluruokailu

Helsingin Rudolf Steiner -koulussa nautitaan päivittäin luomu- ja kasvispainotteisesta kouluruoasta. Kouluruokalan periaatteisiin kuuluu tuottaa laadukasta ja ravitsevaa ruokaa luomu- ja lähiraaka-aineita hyödyntäen. Suurin osa tarjottavasta ruoasta valmistetaan koulun omassa keittiössä perinteisillä ruoanvalmistus menetelmillä ilman lisäaineita. Koulumme keittiö kuuluu Portaat Luomuun -ohjelmaan.

Lue lisää >

 

Ruokatoimikunta

Koululla on oma ruokatoimikunta eli koulun hallituksen alainen työryhmä, joka valvoo kouluruoan ja sille asetettujen ruokatavoitteiden toteutumista. Se toimii yhteistyöelimenä koulun rehtorin, hallituksen ja johtokuntien välillä ja tekee yhteistyötä koulun ruokatuottajan kanssa.

 

Ruokailu

Maanantai 27.9.

  • Kasvispullat tomaattikastikkeessa (V, G)
  • Kokojyväriisi (V, G)
  • Salaatti

Tiistai 28.9.

  • Pyttipannu (M, G)
  • Kasvispyttipannu (V, G)
  • Ketsuppi (V, G)
  • Porkkanaraaste (V, G)

Keskiviikko 29.9.

  • Feta-kasvispasta (L)
  • Linssi-kasvispasta (V)
  • Salaatti

Torstai 30.9.

  • Solferinokeitto (L, G)
  • Ruisleipä (V)
  • Hedelmä

Perjantai 1.10.

  • Tonnikalabolognese (M, G)
  • Kasvisbolognese (V, G)
  • Höyrytetyt perunat (V, G)
  • Vihersalaatti (V, G)