Kouluruokailu

Helsingin Rudolf Steiner -koulussa nautitaan päivittäin luomu- ja kasvispainotteisesta kouluruoasta. Kouluruokalan periaatteisiin kuuluu tuottaa laadukasta ja ravitsevaa ruokaa luomu- ja lähiraaka-aineita hyödyntäen. Koululounaan koulun toimittaa Compass Group.

Ruokatoimikunta

Koululla on oma ruokatoimikunta eli koulun hallituksen alainen työryhmä, joka valvoo kouluruoan ja sille asetettujen ruokatavoitteiden toteutumista. Se toimii yhteistyöelimenä koulun rehtorin, hallituksen ja johtokuntien välillä ja tekee yhteistyötä koulun ruokatuottajan kanssa.

 

Ruokailu

maananatai 28.11.

  • Jauhelihakastiketta (L, M),
  • Keitettyjä perunoita (G, Veg, L, M)
  • Papu-kasviskastiketta (G, M, L,Veg)
  • Riisihiutalepuuro (L, G)

Tiistai 29.11.

  • Pinaattiohukaisia (A, L), Perunasosetta (G, L)
  • Puolukkasurvosta (G, Veg, L, M)
  • Tomaattista mifu-paprikapataa (G,L, VS)
  • Ohrahiutalepuuro luomu (Veg, L, M)

Keskiviikko 30.11.

  • Lohimurekepihvejä (G, L, M), Keitettyjä perunoita (G, Veg,M)
  • Jogurtti-kurkkukastiketta (G, L, VS)
  • Kasviskroketteja (G, ILM, L, M, Veg, VS)
  • Hirssipuuroa (G,Veg, L, M)

Torstai 1.12.

  • Makkarakeittoa (G, L, M), hedelmä
  • Linssisosekeittoa (G, L, VS), hedelmä
  • Ruishiutalepuuro, luomu (Veg, L, M)

Perjantai 2.12.

  • Broilerin-jauhelihalasagnettea (L)
  • Vönerlasagnettea (Veg, L, M, VS)
  • Kaurapuuro, luomu (Veg, L, M)

Hyvää ruokahalua!

(G) Gluteeniton, (L) Laktoositon, (VL) Vähälaktoosinen, (M) Maidoton, (Veg) Soveltuu vegaaniruokavalioon, (VS) Sis. tuoretta valkosipulia, (A) Sis. allergeeneja , *= Ravitsemussuositusten mukainen