Helsingin Rudolf Steiner -lukio

 

Helsingin Rudolf Steiner -koulun  avoimet ovet järjestetään tiistaina 30.1.2024 ositteessa Lehtikuusentie 4. Avoimet ovet järjestetään klo 12.00 sekä klo 18.00. Tapahtumat ovat saman sisältöisiä.


Lukiossa saat yleissivistyksen merkiksi valkolakin ja matkaeväiksi elämäntaitoa, yhteisöllisyyttä, draamaa ja taiteita. Lukion opintojen tavoitteena on antaa vankka sivistyspohja ja mahdollistaa kasvaminen tuntevaksi, tahtovaksi ja ajattelevaksi ihmiseksi, joka kykenee yhteistyöhön muiden kanssa. Opiskelija saavuttaa lukion oppimäärän lisäksi välineet ja kyvyn tarttua taiteen keinoin maailman ilmiöihin.

 

 

Yleislinja – luvassa valkolakki ja värikkäitä kokemuksia!

Helsingin Rudolf Steiner -koulun lukio on luokallinen lukio, eli suurin osa opintojaksoista opiskellaan omassa luokkayhteisössä. Monien kielien, matematiikan ja syventävien reaaliaineiden opintoja tehdään myös yli luokkarajojen.

 

Lue lisää >

Esittävän taiteen linja vie opiskelijan syvälle taiteeseen ja kulttuuriin

Esittävän taiteen linjalla on mahdollisuus opiskella lukiossa luovalla tavalla ja innostavassa ryhmässä, ammattitaitoisten opettajien johdolla. Luvassa on tavallisten lukio-opintojen lisäksi monipuolisia taideprojekteja ja esiintymistaitojen eri osa-alueiden kartuttamista.

 

Lue lisää >