Ruokalista

Ravintola Rudolfin ruokalista

 

Maanantai 2.3.
– Thaimaalainen broilerikastike (M,G)
– Thaimaalainen kikhernekastike (V,G)
– Basmatiriisi (V,G)
– Kaurapuuro (V,G)

Tiistai 3.3.
– Lohi-parsakaalipasta (L)
– Parsakaali-juustopasta (L)
– Neljänviljanpuuro (V)

Keskiviikko 4.3.
– Meksikonpapukastike (V,G)
– Tortillat (V)
– Salaattia, creme fraichea ja jalapenoa
– Hirssipuuro (V,G)

Torstai 5.3.
– Välimerenkasviskeitto (V,G)
– Ruisleipä
– Marjakiisseli (V,G)
– Ruispuuro (V)

Perjantai 6.3.
– Rudolfin lihajuureskastike (M,G)
– Rudolfin juureskastike (V,G)
– Höyrytetyt perunat (V,G)

 

 

 

Maanantai 9.3.
– Broileri jambalaya (M, G)
– Kasvis-jambalaya (V, G)
– Raejuustoa ja herneitä (V, G)
– Kaurapuuro (V)

Tiistai 10.3.
– Punajuuripihvit (V, L)
– Tzatziki (L, G)
– Höyrytetyt perunat (V, G)
– Neljänviljanpuuro (V)

Keskiviikko 11.3.
– Feta-kasvispasta (VL)
– Linssipasta aurinkokuivatulla tomaatilla (V)
– Hirssipuuro (V, G)

Torstai 12.3.
– Kalakeitto (L, G)
– Kukkakaalikeitto (V, G)
– Ruisleipä (V)
– Smoothie (V, G)
– Ruispuuro (V)

Perjantai 13.3.
– Arabialainen lihakastike (M, G)
– Arabialainen kasviskastike (V, G)
– Cous-cous ja hirssi (V)

 

Maanantai 16.3.
– Intialainen broilerikastike (M,G)
– Intialainen kikherne-kasviskastike (V,G)
– Kokojyväbasmatiriisi (V,G)
– Kaurapuuro (V,G)

Tiistai 17.3.
– Kalapihvit (V,G)
– Kasvispihvit (V,G)
– Kermaviilikastike (L,G)
– Höyrytetyt perunat (V,G)
– Neljänviljanpuuro (V)

Keskiviikko 18.3.
– Kasvisnuudelit (V)
– Makea chilikastike
– Hirssipuuro (V,G)

Torstai 19.3.
– Nakkikeitto (M,G)
– Kasvisnakkikeitto (V,G)
– Ruisleipä (V)
– Hedelmä (V,G)
– Ruispuuro (V)

Perjantai 20.3.
– Kasvisbolognese (V,G)
– Pennepasta (V)
– Juustoraaste (L,G)