Ruokalista

Ravintola Rudolfin ruokalista

 

 

Maanantai 10.2.
– Chili con carne (M,G)
– Chili sin carne (V,G)
– KokojyväriisI (V,G)
– Kaurapuuro (V,G)

Tiistai 11.2.
– Kalapalat (L)
– Kasvispuikot (V)
– Tartarkastike (L,G)
– Höyrytetyt perunat
– Neljänviljanpuuro (V)

Keskiviikkko 12.2.
– Pasta Carbonara (L)
– Savutofupasta (V)
– Hirssipuuro (V,G)

Torstai 13.2.
– Kasvisnuudelit (V)
– Ruispuuro (V)

Perjantai 14.2.
– Solferinokeitto (L,G)
– Ruisleipä (V)
– Suklaakakku

 

TALVILOMA

 

 

Maanantai 24.2.
– Broileria tomaattikermakastikkeessa (M,G)
– Papuja tomaattikermakastikkeessa (V,G)
– Kokojyväriisi (V,G)
– Kaurapuuro (V,G)

Tiistai 25.2.
– Pinaattiletut
– Puolukkahillo (V,G)
– Perunamuusi (L,G)
– Neljänviljanpuuro (V)

Keskiviikko 26.2.
– Tonnikalapasta (M)
– Linssikasvispasta (V)
– Hirssipuuro (V,G)

Torstai 27.8.
– Hernekeitto (V,G)
– Ruisleipä (V)
– Pulla (L)
– Ruispuuro (V)

Perjantai 28.2.
– Nakkikastike (L,G)
– Kasvisnakkikastike (V,G)
– Höyrytetyt perunat (V,G)

 

Maanantai 2.3.
– Thaimaalainen broilerikastike (M,G)
– Thaimaalainen kikhernekastike (V,G)
– Basmatiriisi (V,G)
– Kaurapuuro (V,G)

Tiistai 3.3.
– Lohi-parsakaalipasta (L)
– Parsakaali-juustopasta (L)
– Neljänviljanpuuro (V)

Keskiviikko 4.3.
– Meksikonpapukastike (V,G)
– Tortillat (V)
– Salaattia, creme fraichea ja jalapenoa
– Hirssipuuro (V,G)

Torstai 5.3.
– Välimerenkasviskeitto (V,G)
– Ruisleipä
– Marjakiisseli (V,G)
– Ruispuuro (V)

Perjantai 6.3.
– Rudolfin lihajuureskastike (M,G)
– Rudolfin juureskastike (V,G)
– Höyrytetyt perunat (V,G)