Ruokalista

Ravintola Rudolfin ruokalista

Maanantai 18.3.
– Broileria tomaattikermakastikkeessa (L,G)
– Valkopapuja tomaattiikastikeessa (V,G)
– Kokojyväriisi (V,G)
– Kaurapuuro (V,G)

Tiistai 19.3.
– Falefellit (V,G)
– Tomaattikastike (V,G)
– Höyrytetyt perunat jahHirssi (V,G
– Neljänviljanpuuro (V)

Keskiviikko 20.3.
– Kinkkukiusaus (L,G)
– Jalotofukiusaus (V,G)
– Punajuurta (V,G)
– Hirssipuuro(V,G)

Torstai 21.3.
– Solferinokeitto (L,G)
– Ruisleipä (V)
– Marjakeitto (V,G)
– Ruispuuro (V)

Perjantai 22.3.
– Bolognese (M,G)
– Soijabolognese (V,G)
– Kokojyväpasta (V)