Ruokalista

Ravintola Rudolfin ruokalista

Maanantai 20.1.

– Broileririsotto (M, G)
– Kikherne-risotto (V, G)
– Raejuustoa ja herneitä (V, G)
– Kaurapuuro (V)

Tiistai 21.1.
– Punajuuripihvit (V, L)
– Tsatziki (L, G)
– Höyrytetyt perunat (V, G)
– Neljänviljanpuuro (V)

Keskiviikko 22.1.
– Feta-kasvispasta (VL)
– Aurinkokuivattutomaatti-linssipasta(V)
– Hirssipuuro (V, G)

Torstai 23.1.
– Kalakeitto (L, G)
– Kukkakaalikeitto (V, G)
– Ruisleipä (V)
– Smoothie (V, G)
– Ruispuuro (V)

Perjantai 24.1.
– Arabialainen lihakastike (M, G)
– Arabialainen kasviskastike (V, G)
– Cous-cous ja hirssi (V)

 

 

 

Maanantai 27.1.
– Intialainen broilerikastike (M,G)
– Intialainen kikherne-kasviskastike (V,G)
– Kokojyväbasmatiriisi (V,G)
– Kaurapuuro (V,G)

Tiistai 28.1.
– Kalapihvit (L,G)
– Kasvispihvit (V,G)
– Kermaviilikastike (L,G)
– Höyrytetyt perunat (V,G)
– Neljänviljanpuuro (V)

Keskiviikko 29.1.
– Kasvislasagne (L)
– Hirssipuuro (V,G)

Torstai 30.1.
– Makkarakeitto (L,G)
– Kasvisnakkikeitto (V,G)
– Ruisleipä (V)
– Hedelmä (V,G)
– Ruispuuro (V)

Perjantai 31.1.
– Härkis-kasviskastike (V,G)
– Höyrytetyt perunat (V,G)