"Alussa ajattelin, että se on joku ihme viulukonsertti vain. Mutta kun Teemu aloitti, se herätti tunteita musiikkiin ja kaikkiin lapsiin ja aikuisiin, joiden kuvia hän näytti valkokankaalla. Kaikki se musiikin hauskuus ja tunnelmat olivat ihan fantastisia.
Tuli suuri auttamisen tahto kaikkia niitä lapsia kohtaan, joilla ei ole suoraan sanottuna mitään! Teemu Kupiainen auttaa vain soittamalla kadulla katulapsille; lapsista tulee iloisia ihan pienistäkin asioista. KIITOS TEEMU KUPIAINEN!"
Teemu Kupiainen on kiertänyt Intian suurkaupunkeja, soittanut Bachia katulapsille ja muille yhteiskunnan marginaalissa eläville asettumalla kaduille, toreille ja muihin kokoontumispaikoille. Stefan Bremer on seurannut ja kuvannut tunnettua viulistia, josta on kirjoitettu paljon myös mediassa.
Teemu vieraili toukokuussa koulussamme Stefan Bremerin kuvia näyttäen. Hän kertoili tarinoita ja soitti Bachia,  jolla on erityisen elvyttävä vaikutus katulapsiin. Bachin musiikin elvyttävästä vaikutuksesta ovat päässeet nauttimaan myös tiikerit ja apinat, joille Teemu soitti Himalajalla sekä kairolaisessa eläintarhassa. Lue lisää: Avaa ulkoinen linkki uudessa ikkunassawww.teemukupiainen.com