Avaa ulkoinen linkki uudessa ikkunassaLehtikuusentie 6 (Laakso)
Tervetuloa Helsingin Rudolf Steiner -koulun myyjäisiin lasten, isovanhempien, kummien ja ystävien kera! Luvassa askartelu- ja puuhapisteitä, onnenpyörä ja ongintaa, joulun tuoksuja, suolaisia ja makeita kauden herkkuja. Tarjolla myös loistavia lahjaideoita: käsitöitä, leluja, joulukoristeita, leivonnaisia, kirjoja,…

• Klo 12-13 Hanna Jensen myy ja signeeraa kirjaansa  "940 päivää isäni muistina" (Tieto-Finlandia -ehdokas 2013).
  • Klo 12-16 Kari Hotakainen myy ja signeeraa uusinta kirjaansa "Luonnon laki".
  • Klo 12-16 Malin Kivelä myy ja signeeraa sekä suomeksi että ruotsiksi ilmestyneitä teoksiaan: "Annanstans" / "Muualla" sekä "Bröderna Pixon och TV:ns hemtrevliga sken" / "Pixonin pojat ja TV:n kotoisa kajo".

TiedostolatausLataa tulostettava joulumyyjäisjuliste tästä.

Myyjäisten yhteydessä myös Infotilaisuus tulevien eskareiden ja ekaluokkalaisten vanhemmille

Kiinnostaako steinereskari/-koulu? Myyjäisten yhteydessä, klo 13-14.30, pidetään kaikille tulevien esikoululaisten ja ekaluokkalaisten vanhemmille avoin infotilaisuus.

Aikataulu:

12.30 Ilmoittautuminen alkaa
13.00 Infotilaisuus aikuisille Mikael-salissa
(Lapsille luennon aikana omaa ohjattua ohjelmaa)
• Tervetuliaissanat
• Oppilasesitys
• Lyhyt oppimäärä steinerkoulun erityispiirteistä
• Kysymyksiä ja keskustelua
14.30 Infotilaisuus päättyy
Talo tarjoaa osallistuneille glögit. Varsinaista kahvilaa hoitavat koulun 12. luokat, jotka käyttävät saamansa tuoton viikon mittaiseen Rooman-kulttuurimatkaan.

Lisätiedot:

myyjäiset: koordinaattori Avaa sähköposti-ikkunancorinna.streng@pp.inet.fiinfotlaisuus: kanslia, (09) 477 7070