1. Kokonaisvaltainen opetus. Lukio-opiskelu teettää paljon töitä steinerkoulussakin, mutta täällä oppiminen ei ole pelkkää pänttäämistä. Asioita oivalletaan ja omaksutaan paitsi tiedon, myös tekemisen ja kokemisen kautta.
  2. Luokallinen lukio. Entiset steinerlukiolaiset muistelevat erityisen suurella lämmöllä tiivistä luokkayhteisöä ja yhteisten vuosien aikana syntynyttä henkeä ja huumoria. Plussaa on kuulemma sekin, ettei eteen työnnetä liikaa valintoja liian varhain. Meillä et eksy!
  3. Unohtumattomat projektit. Viikon Lapin-leiri, kahden viikon maatalousleiri, oppilasvoimin toteutettava näytelmä sekä kulttuurimatka Firenzeen, Roomaan tai Ateenaan ovat lukiovuosien huikeita kohokohtia.
  4. Loistava sijainti. Helsingin Rudolf Steiner -koulu sijaitsee kaupungin keskustan ja Keskuspuiston kupeessa, Mannerheimintien varressa, erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

Kiinnostuitko?

Tule käymään: avoimet ovet tiistaina 5.2.2013 klo 12 ja lukioinfo klo 18. Hae HRSK:n lukioon tällä lomakkeella. Soita tai lähetä sähköpostia: apulaisrehtori Esa Tuominen, esa.tuominen@rudolfsteinerkoulu.fi, 050 330 0846
Helsingin Rudolf Steiner -koulu
Lehtikuusentie 6