Olemme suunnittelemassa uutta, kielirajat ylittävää projektia: Pop-up -musiikkia Steiner-koulussa. Projektin on tarkoitus innostaa sekä A-, CD- että B-puolen oppilaita, luoda yhteishenkeä ja tehdä musiikista elävä osa arkea.

Musiikista kiinnostuneet oppilaat kokoontuvat yhtenä päivänä kuukaudessa Alexander Feldmanin johdolla harjoittelemaan yhteissoittoa duoissa, trioissa ja kvarteteissa. Tapaamiset kestävät noin 3-4 tuntia kerrallaan. Tämän jälkeen ryhmät olisivat valmiita musisoimaan aulassa ruokatunneilla ja levittämään pimeinä aamuina iloa meille kaikille.  Projekti alkaa 22. lokakuuta.

ALEXANDER FELDMAN

Alexander Feldman opiskelee viimeistä vuotta Pietarin konservatoriossa kitara- & kapellimestarilinjalla. Hän opettaa lapsille kitaransoittoa niin yksityisesti kuin kunnallisessa musiikkikoulussa ja konsertoi itse säännöllisesti Pietarissa ja Saksassa. Alexander on käynyt Steiner-koulua ja tekee monipuolista työtä oppilaittensa, myös erityislasten kanssa.