Luokat myyvät

Helsingin Rudolf Steiner -koulun luokat keräävät rahaa retkiin, matkoihin ja muihin projekteihin erilaisilla myyntituotteilla. Lue lista läpi ja katso, löydätkö tarvitsemasi – saat korkealaatuisia tuotteita ja teet samalla päivän hyvän työn!

Vahaliitupenaalit

3C-luokka myy vahaliitupenaaleja. Penaaliin mahtuu 10 litteää ja 16 kapeampaa, pyöreää vahaliitua. Tilaukset voi lähettää tekstiviestillä Eeva Johnsonille, puh. 040 323 3339. Tilaukset otetaan viestillä vastaan, jotta tiedot saataisiin luotettavasti ylös. Eevalta voi tiedustella saatavilla olevia värejä ja kuoseja.

Penaalit maksavat 10 €/kpl. Maksu suoritetaan 3C:n tilille FI0439390055022529. Saaja: Tuomas Jantunen, viesti: penaali

Maksaa voi myös MobilePaylla Tuomas Jantuselle (045 131 5424). Kuvankaappaus kuitista lähetetään Eevalle ja penaalin voi sen jälkeen noutaa nimellään A- tai C-koulun vahtimestareilta sopimuksen mukaan.

Eurytmiatossut

Hinta 12€/ pari. Tossuja myy vuonna 2015 aloittanut C-luokka, lukukaudella 2020-2021 6C. Käteismyyntejä muutaman kerran vuodessa A- ja C-koulujen auloissa (ilmoitetaan etukäteen) sekä koulun markkinoiden yhteydessä. Tossuja voi ostaa ympärivuoden A- ja C-koulujen vahtimestareilta käteisellä.

Lisätiedustelut: 044-0152305.

Intiaanisokeri

Hinta 2,50 e/200g  ja 4 e/400 g.
Yht.hlö Kikka Nilsson, kikka_nilsson(ät)hotmail.com, 050 534 4584

Joulukuuset

Myynnissä jälleen hyviksi todettuja kasvatettuja metsäkuusia! Kuusien tilaus ennakkoon, luovutus C-koululla joulukuun alkupuolella. Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Hinta 35 e.
Yht.hlö Milla Kuosmanen, millakuosmanen@yahoo.com040 510 7841

Ruususuola

Hinta 3 e/250 g ja 5,50 e/500 g.
Yht.hlö Kikka Nilsson, kikka_nilsson(ät)hotmail.com, 050 534 4584

Käsinpainetut kangaskassit

Tilaa itsellesi tai vaikka koko luokalle kangaskasseja koulun logolla. Väreinä esim. keltainen, vihreä, sininen, turkoosi, punainen, oranssi, fuksia, musta. Hinta 6 euroa / kpl. Yhteyshenkilö Taru Taajamaa, taru.taajamaa (ät) neste.com. Tuotto 6C-luokan hyväksi!

Kaffa Roasteryn kahvia

7C-luokka myy pienpaahtimo Kaffa Roasteryn (Avaa ulkoinen linkki uudessa ikkunassahttps://www.kaffaroastery.fi) laatukahveja hintaan 10€/250g. Tummapaahtoa (Voima) suodatin- ja espressojauhatuksena sekä papuina. Vaaleaa paahtoa (Go’Morron) suodatinjauhatuksena.

Voidaan toimittaa koululle sovitusti. Tilaukset: Anni Laari, anni.laari(ät)gmail.com

Mitä sinun luokkasi myy? Ilmoita tuotteen nimi, hinta ja mahdolliset lisätiedot sekä yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero osoitteeseen vesa.aaltonen (ät) rudolfsteinerkoulu.fi