Helsingin Rudolf Steiner -koulun lukio esittäytyi ensimmäista kertaa Helsingin kaupungin järjestämillä Next Gate -messuilla. Messuiila esittäytyivät lähes kaikki Helsingissä toimivat 2. asteen oppilaitokset. Messut järjestettiin 6-8.11.2012 Kaapelitehtaalla Helsingissä. HRSK:n osastolla riitti kuhinaa jokaisena messupäivänä ja varsinkin savipään teko ja korupaja herättivät mielenkiintoa. Siinä sivussa koulumme opettajat ja oppilaat jakoivat 1500 flyeria ja kertoivat kiinnostuneille lukiomme toiminnasta.

Tässä kuvasatoa messuilta:

HRSK:n osasto valmiina ottamaan vastaan ensimmäiset messuvieraat.

12C:n Lotta Tuominen keskittyneenä piirrostyöhönsä. Lotan valmiit työt koristivat osastoa viikon kuluessa entisestään.

Savipään muotoilu innosti myös ohikulkijoita luovaan työskentelyyn. 12C:n Aurora Luotonen hengähtää hetken.

12C:n Elma Reinikka jatkoi keskiviikkona Auroran työtä.

9A:n oppilaat Essi Aarnio ja Carita Sillanpää esiintyivät osastolla torstaina.

Tanja Nyholmin pitämä korupaja keräsi innokkaita koruntekijöitä välillä jonoksi asti.

Messuhulina väheni torstai-iltapäivänä, mutta HRSK:n osastolla riitti vielä vipinää.