1. Tieteen ja taiteen yhdistäminen. Tiede on sitä, millä ihminen tutkii olemista ja luo sille tulevaisuutta; taiteesta kumpuaa elämisen laatu ja mieli. Molemmat tarvitsevat toisiaan. Steinerkoulussa asioita oivalletaan ja omaksutaan paitsi tiedon, myös tekemisen ja kokemisen kautta.
2. Luokallinen lukio. Entiset steinerlukiolaiset muistelevat erityisen suurella lämmöllä tiivistä luokkayhteisöä ja yhteisten vuosien aikana syntynyttä henkeä ja huumoria. Plussaa on kuulemma sekin, ettei eteen työnnetä liikaa valintoja liian varhain. Meillä et eksy!
3. Unohtumattomat projektit. Viikon Lapin-leiri, viikon maatalousleiri, oppilasvoimin toteutettava näytelmä sekä kulttuurimatka Firenzeen, Roomaan tai Ateenaan ovat lukiovuosien huikeita kohokohtia.
4. Loistava sijainti. Helsingin Rudolf Steiner -koulu sijaitsee kaupungin keskustan ja Keskuspuiston kupeessa, Mannerheimintien varressa, erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

Kiinnostuitko?

Tutustu kouluun paikan päällä. Avoimet ovet ti 3.2.2015 klo 12 ja 18. Päivätilaisuus vain oppilaille, illalla myös vanhemmat tervetulleita.
Hae oppilaaksi: Olemme ensimmäistä kertaa mukana yhteishaussa, hakeminen tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi
Soita tai lähetä sähköpostia: apulaisrehtori Esa Tuominen, esa.tuominen@rudolfsteinerkoulu.fi, 050 330 0846