Maailman steinerkoulujen opettajapäivät järjestetään Goetheanumissa Sveitsissä 10.4.2012. Globaalin steineryhteisön kokoontumiseen odotetaan noin tuhatta osanottajaa. Tapahtuman iltaohjelmina on oppilasesityksiä eri puolilta maailmaa. Eurooppaa edustaa tällä kertaa Suomi, jolta on tilattu esitys Kalevala-teemalla.
Sveitsi saa, mitä tilaa. Kolmisenkymmentä Helsingin ja Vantaan steinerkoulun 12-luokkalaista viimeistelee parhaillaan suuren luokan performanssia, jossa päästään nauttimaan eurytmiasta, kansantanssista, näyttelemisestä, runoudesta ja musiikista. Illan aikana kuullaan muun muassa Eino Leinon, Edith Södergranin ja Kirsi Kunnaksen runoja sekä Väinö Forsmanin ja Lasse Mårtenssonin musiikkia. Nimekseen esitys on saanut "Mylly" Kalevalan Sampon – rahaa, viljaa ja suolaa jauhavan myllyn – mukaan.

Sveitsiin tilattu ohjelma on nähty/nähdään maalis-huhtikuun aikana myös Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta elämyksestä ja kartuttamaan samalla matkaan lähtevien oppilaiden matkakassaa!

Mylly

Matinea lauantaina 31.3.2012 klo 14
Gaala ma 2.4.2012 klo 19

Paikka:
Helsingin Rudolf Steiner -koulun Mikael-sali, Lehtikuusentie 6, Helsinki
Lipun hinta:
10 euroa (saatavilla Helsingin Rudolf Steiner -koulun 12 AB-luokkalaisilta ja ovelta)
Kahvila:
Palvelee ennen esitystä ja väliajalla

Vantaalla oppilasesitys järjestettiin 10.3. Espoossa Mylly on nähtävissä ke 28.3.